Ege Balıkçı, Author at Espor Haberleri https://esportimes.com/tr/author/evohe/ Esports and Gaming Thu, 22 Dec 2022 14:01:18 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.4 https://esportimes.com/wp-content/uploads/2022/08/cropped-logo-gr-v2-32x32.png Ege Balıkçı, Author at Espor Haberleri https://esportimes.com/tr/author/evohe/ 32 32 Sadece 8 Tane Olan Messi Purnell Ballon d’Or Saati Karsa’da! https://esportimes.com/tr/sadece-8-tane-olan-messi-purnell-ballon-dor-saati-karsada/ https://esportimes.com/tr/sadece-8-tane-olan-messi-purnell-ballon-dor-saati-karsada/#respond Wed, 21 Dec 2022 18:23:32 +0000 https://esportimes.com/?p=115534 Fransa ile zorlu 2022 Dünya Kupası final karşılaşmasının ardından Arjantin’ de yüzler gülüyor. Böylelikle Lionel Messi tek eksik kupasına ulaştı ve neşesi her yerden görünebiliyor. Ve bu güler yüzü artık çok daha fazla para ediyor. Aynı zamanda profesyonel Lol oyuncusu Karsa ise Messi 2021 Purnell Ballon d’Or saatine sahip. Elinize alabileceğiniz en nadide Messi ürünü […]

The post Sadece 8 Tane Olan Messi Purnell Ballon d’Or Saati Karsa’da! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Fransa ile zorlu 2022 Dünya Kupası final karşılaşmasının ardından Arjantin’ de yüzler gülüyor. Böylelikle Lionel Messi tek eksik kupasına ulaştı ve neşesi her yerden görünebiliyor. Ve bu güler yüzü artık çok daha fazla para ediyor. Aynı zamanda profesyonel Lol oyuncusu Karsa ise Messi 2021 Purnell Ballon d’Or saatine sahip.

Elinize alabileceğiniz en nadide Messi ürünü olan Messi 2021 Purnell Ballon d’Or saatidir. Dünya çapında sadece 8 tane üretilmiştir. Sahiplerinden biri ise League of Legends Pro League’de (LPL) mücadele eden profesyonel espor oyuncusu, ormancı Hung “Karsa” Hao-Hsuan. Karsa, Arjantin kupayı kazandıktan sonra Instagram’ da bu saati paylaştı.

Fransız dergisi France Football, her yıl en iyi oyuncuyu ödüllendirmek için yıllık bir ödül veriyor. Ödül 2007’de dünya çapında genişledi ve en çok oy alan ödülü kazandı. Lionel Messi şu anda en çok ödül rekorunu elinde tutuyor. Messi artık sadece altın kupayı değil, aynı zamanda türünün tek örneği kişiselleştirilmiş altın Purnell Ballon d’Or saatini de aldı.

Aynı yıl bu özel saatin ticari bir baskısı da piyasaya sürüldü. Ancak dünyada yalnızca sekiz adet var. İlk piyasaya sürüldüğünde 500.000$ olarak fiyatlandırılmıştı.

Karsa instagram gönderisinde “Geçen yılın altın futbol sınırlı üretim Messi saatinin bir fotoğrafını paylaşıyorum. Şampiyona tebrikler! Gelecek yıl da elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim” diye yazdı.

Artık Messi dünya kupasını kazandığına göre bu saatin fiyatı yarım milyondan fazla olacaktır.

Daha fazla haber için esportimes’ı takip edin.

The post Sadece 8 Tane Olan Messi Purnell Ballon d’Or Saati Karsa’da! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/sadece-8-tane-olan-messi-purnell-ballon-dor-saati-karsada/feed/ 0
VALORANT 5.01 Yama Notları Yayınlandı! https://esportimes.com/tr/valorant-5-01-yama-notlari-yayinlandi/ https://esportimes.com/tr/valorant-5-01-yama-notlari-yayinlandi/#respond Wed, 13 Jul 2022 21:48:22 +0000 https://esportimes.com/?p=102149 Riot Games, VALORANT’a yenilik getirmeye devam ediyor. 5. Bölüm’e geçildikten 1 ay sonra yeni yama yayınlayan Riot Games, yayınladığı yama notlarında, ajan dengelemelerine, oynanış sistemlerine ve hatalara odaklandıklarını açıkladı. İşte VALORANT 5.01 yama notları. Ajan Dengelemeleri 1- Phoenix Oyun çıktığından beri ajan kadrosunda yer alan düellocu Phoenix, son dönemde diğer ajanlara kıyasla daha sönük durduğu […]

The post VALORANT 5.01 Yama Notları Yayınlandı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Riot Games, VALORANT’a yenilik getirmeye devam ediyor. 5. Bölüm’e geçildikten 1 ay sonra yeni yama yayınlayan Riot Games, yayınladığı yama notlarında, ajan dengelemelerine, oynanış sistemlerine ve hatalara odaklandıklarını açıkladı. İşte VALORANT 5.01 yama notları.

Ajan Dengelemeleri

1- Phoenix

Oyun çıktığından beri ajan kadrosunda yer alan düellocu Phoenix, son dönemde diğer ajanlara kıyasla daha sönük durduğu gözle görülen bir gerçek. Riot Games 5.01 yamasında, Phoenix’e bir buff, yani güçlendirme geleceğini açıkladı. Gelen güçlendirmeler şu şekilde:

Falso (Q)

  • Azami parlama süresi arttı: 1,1 sn. >>> 1,5 sn. 
  • Kör edici bombanın hazırlanma süresi azaldı: 0,7 sn. >>> 0,5 sn.

Böylelikle Phoenix, Q yeteneğini daha hızlı kuşanacak ve düşmanlar daha uzun süre kör olacak.

Ateşten Duvar (C)

  • Phoenix artık duvarını bükmeyi bırakırsa silahını daha erken kuşanacak.

Yakardöner (X)

  • Böylelikle Phoenix, artık işaretlenen konumda dolu canla ve yeteneği kullandığı esnadaki zırh miktarıyla hayata dönecek.

2- Yoru

valorant 5.01

Yoru, rakipleri şaşırtan, taktiksel dengeyi bozan ve haritanın her an her yerinde olabilen bir ajan. Ayrıca, rakiplerini aldatarak oynamayı sevenlerin de favori ajanı. Bu yamada, Yoru’nun Boyutlararası Geçiş yeteneğine bir dengeleme gelecek.

Gelen güçlendirmeler şu şekilde:

Boyutlararası Geçiş (X)

  • Ulti süresi arttı: 10 sn. >>> 12 sn. 
  • Yeteneği bırakma süresi azaldı: 1,2 sn. >>> 0,8 sn.

Böylelikle Yoru, ulti özelliğinden çıktıktan sonra silahı daha hızlı kuşanacak. Riot Games, bu güçlendirmeler ile Yoru’yu metaya katmak istiyor. Ancak oyuncuların, Yoru ajanı üzerindeki önyargıları kırabilirlerse Yoru’nun metaya girebileceğini düşünüyorum.

3- KAY/O

valorant 5.01

Riot Games, 5.01 yamasında, “KAY/O son yaptığımız değişikliklerden beri fazla yaşam kalitesi güncellemesi geçirmedi, bu duruma bir son vermek ve yetenek setinin yeterince ulaşılır gelmeyen kısımlarına da ulaşmanıza yardım etmek istedik.” açıklamasını yaptı.

Parça Tesirli (C)

  • Alan çapı azaldı: 10 metre >>> 8 metre 
  • Artık görüş alanında olsa da olmasa da hasar verecek.

İptal/Komut (X)

  • Çöktükten sonra KAY/O’nun tekrar kaldırılma sesinin tamamını artık yalnızca silah arkadaşları duyacak.
  • Düşmanlar sadece tekrar kaldırılma başladığında kısa bir ses duyacak. Böylece ulti küreleri veya Spike’a dokunmaya benzer oynanış biçimleri ortaya çıkacak.

Oynanış Sistemleri Hakkında Değişiklikler

Riot Games bu yama notlarında, sistemdeki İkincil Hesap Tespit Etme özelliğine odaklandığını açıkladı. Şirket, rekabetçi eşleşmenin adaletli ve eşit olması konusunda hassas olduğunu gösteriyor. Ancak ikincil hesaplar, kendisinden daha düşük derecelerde mücadele eden oyuncuların motivasyonunu ve zevkini mahvedebiliyor. Herkesin adaletli ve eşit şartlarda mücadele etmesini sağlamak için Riot Games, bu özelliği Kuzey Amerika sunucularında test edecek. Böylelikle eğer test başarılı bir şekilde sonlanır ise, bu özellik tüm sunucularda aktif olacak. Ayrıca, İkincil Hesap Tespit Etme özelliği testi, 11 Temmuz 2022 haftasında başlayacak.

Ayrıca, takım arkadaşınızın yanında yürürken oluşan aksama ve çarpışmalara da düzenleme geliyor. Böylelikle bir bölgeye koşmak daha rahat olacak.

Hatalar

  • Saf Girdi Süresi ayarı açıkken sohbet penceresinde veya arkadaş listesinde kaydırma yaptığınızda direkt olarak en yukarı veya en aşağıya gitmesine sebep olan hata giderildi.

Yoru

  • Boyutlararası Geçiş yeteneğinin kullanımı sırasında dokunulmazlık durumunun istenilenden daha geç devreye girmesine sebep olan hata giderildi.

Sova

  • Sova’nın Şok Oku’nun düşman tuzaklarına ve diğer oyun nesnelerine (oyuncular hariç) hasar vermemesine sebep olan hata giderildi.

Fade

  • Fade’in Musallat yeteneğinin bazen ince duvarların arkasındaki düşmanları ortaya çıkarmasına sebep olan hata giderildi.

5.01 yama notları bu şekildeydi. İlgili haberlerimizi takip etmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Riot Games’in yama notlarına ulaşmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

The post VALORANT 5.01 Yama Notları Yayınlandı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/valorant-5-01-yama-notlari-yayinlandi/feed/ 0
Galatasaray Esports FireRain Transferini Duyurdu https://esportimes.com/tr/galatasaray-esportstan-transfer-atagi/ https://esportimes.com/tr/galatasaray-esportstan-transfer-atagi/#respond Mon, 11 Jul 2022 21:12:39 +0000 https://esportimes.com/?p=102037 Galatasaray Esports, League of Legends kadrosu için, FireRain ile anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar böylelikle orta koridordaki boşluğunu tamamladı. Galatasaray Esports, resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre, eski Fenerbahçe Espor oyuncusu  Choo “FireRain” Hwa-woo‘yu transfer ettiğini taraftarlarına duyurdu. Aslanlar, League of Legends Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 4. hafta sonunda, 8 maçta sadece 3 galibiyet aldı. […]

The post Galatasaray Esports FireRain Transferini Duyurdu appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Galatasaray Esports, League of Legends kadrosu için, FireRain ile anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar böylelikle orta koridordaki boşluğunu tamamladı.

Galatasaray Esports

Galatasaray Esports, resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre, eski Fenerbahçe Espor oyuncusu  Choo “FireRain” Hwa-woo‘yu transfer ettiğini taraftarlarına duyurdu.

Aslanlar, League of Legends Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 4. hafta sonunda, 8 maçta sadece 3 galibiyet aldı. Ekip, yaptığı transferler ile birlikte playoff umutlarını dinç tutmaya çalışıyor. Aynı zamanda Ksaez ile yollarını ayıran ekip, o boşluğu da Andariel ile kapattı.

Sarı kırmızılı ekibin transfer açıklaması şu şekilde:

İlgili haberlerimizi takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

The post Galatasaray Esports FireRain Transferini Duyurdu appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/galatasaray-esportstan-transfer-atagi/feed/ 0
FUT Academy Programı Başvuruları Başladı! https://esportimes.com/tr/fut-academy-programi-basvurulari-basladi/ https://esportimes.com/tr/fut-academy-programi-basvurulari-basladi/#respond Mon, 11 Jul 2022 12:24:01 +0000 https://esportimes.com/?p=102048 FUT Esports, FUT Academy programı ile yeni yetenkleri ve yayıncı potansiyeli olan insanları, espor sektörüne katmayı amaçlıyor. Esporun çeşitli branşlarında ülkemizi gururla temsil eden, başarılara imza atan FUT Esports, yeni yetenekler arayarak gücüne güç katmak istiyor. Kulüp, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile FUT Academy programının başladığını duyurmuş oldu. FUT, hem yayıncılık, hem de espor […]

The post FUT Academy Programı Başvuruları Başladı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
FUT Esports, FUT Academy programı ile yeni yetenkleri ve yayıncı potansiyeli olan insanları, espor sektörüne katmayı amaçlıyor. Esporun çeşitli branşlarında ülkemizi gururla temsil eden, başarılara imza atan FUT Esports, yeni yetenekler arayarak gücüne güç katmak istiyor.

Kulüp, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile FUT Academy programının başladığını duyurmuş oldu.

FUT, hem yayıncılık, hem de espor tarafında yeni yetenekler arıyor. Organizasyon, bu paylaşım ile birlikte, takımın bir parçası olmak isteyenleri çağırıyor. FUT, programa katılacak isimlerle tecrübe ve deneyimlerini paylaşıp, onları geleceğin en iyileri arasına sokmayı hedefliyor.

İlgili haberlerimizi takip etmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

The post FUT Academy Programı Başvuruları Başladı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/fut-academy-programi-basvurulari-basladi/feed/ 0
Ferit “wtcN” Karakaya Twitch’ten Banlandı! https://esportimes.com/tr/ferit-wtcn-karakaya-twitchten-banlandi/ https://esportimes.com/tr/ferit-wtcn-karakaya-twitchten-banlandi/#respond Thu, 02 Jun 2022 00:28:00 +0000 https://esportimes.com/?p=100892 Ferit “wtcN” Karakaya, Twitch’ten banlandı. wtcN, kısa süreliğine Twitch ekranlarında olamayacak. 1 Haziran günü, wtcN kanalına ulaşmak isteyen Twitch kullanıcıları, “Bu kanal, Twitch’in Topluluk İlkeleri veya Hizmet Koşullarının ihlali nedeniyle geçici olarak hizmet dışı.” mesajı ile karşılaştı. Ferit wtcN Karakaya, yaklaşık 2 yıl önce Twitch üzerinden kısa süreliğine banlanması gündeme düşmüştü. Ferit, 2022 Haziran ayında Twitch […]

The post Ferit “wtcN” Karakaya Twitch’ten Banlandı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Ferit “wtcN” Karakaya, Twitch’ten banlandı. wtcN, kısa süreliğine Twitch ekranlarında olamayacak.

1 Haziran günü, wtcN kanalına ulaşmak isteyen Twitch kullanıcıları, “Bu kanal, Twitch’in Topluluk İlkeleri veya Hizmet Koşullarının ihlali nedeniyle geçici olarak hizmet dışı.” mesajı ile karşılaştı.

Ferit wtcN Karakaya, yaklaşık 2 yıl önce Twitch üzerinden kısa süreliğine banlanması gündeme düşmüştü. Ferit, 2022 Haziran ayında Twitch üzerinden tekrar banlandı. Wtcn, resmi Twitter hesabından StreamerBans’ın Tweet’ini alıntılayarak banlandığını duyurdu. Wtcn,

Twitch’te 3 saniye gösterdiğim için banlandığım görseli bu ülkede her gün görmeye maruz kalan insanlar napsın peki. 24 saat suspend” 

sözlerine yer verdi. VALORANT sunucusu ve yorumcusu Yinsu Collins ise, “Ah be abi” yorumunda bulundu.

İlgili haberlerimize ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

The post Ferit “wtcN” Karakaya Twitch’ten Banlandı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/ferit-wtcn-karakaya-twitchten-banlandi/feed/ 0
Hades, ENCE İle Sözleşmesini Uzattı! https://esportimes.com/tr/hades-ence-ile-sozlesmesini-uzatti/ https://esportimes.com/tr/hades-ence-ile-sozlesmesini-uzatti/#respond Wed, 11 May 2022 14:55:41 +0000 https://esportimes.com/?p=99788 Polonyalı AWP oyuncusu Hades, organizasyonla yeni bir anlaşma imzalamak için ENCE ekibi ile görüşüyor. ENCE, Olek “hades” Miskiewicz’in organizasyonla olan sözleşmesini uzattığını ve 2023’te açıklanmayan bir tarihe kadar takımın bir parçası olarak kalacağını duyurdu. Haber, PGL Major Antwerp Challengers Stage’in ortasında geliyor.  Antwerp’teki turnuva, ENCE ekibinin, şimdiye kadarki ESL Pro League Sezon 15’te ikinci olarak bitirdikten […]

The post Hades, ENCE İle Sözleşmesini Uzattı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Polonyalı AWP oyuncusu Hades, organizasyonla yeni bir anlaşma imzalamak için ENCE ekibi ile görüşüyor.

ENCE, Olek “hades” Miskiewicz’in organizasyonla olan sözleşmesini uzattığını ve 2023’te açıklanmayan bir tarihe kadar takımın bir parçası olarak kalacağını duyurdu. Haber, PGL Major Antwerp Challengers Stage’in ortasında geliyor. 

Antwerp’teki turnuva, ENCE ekibinin, şimdiye kadarki ESL Pro League Sezon 15’te ikinci olarak bitirdikten sonraki harika formunun devamı oldu.

hades

Hades, takımın yıldız üçlüsünün bir parçası. Ve 2022’de Spinx’in ardından en yüksek puan alan ikinci üyesi olarak takımın başarısında kilit bir rol oynadı. Ayrıca, bu yıl oynanan 80 haritada ortalama 1.13 puan aldı. 

İlgili haberlerimizi takip etmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

The post Hades, ENCE İle Sözleşmesini Uzattı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/hades-ence-ile-sozlesmesini-uzatti/feed/ 0
Riot Games TFT Dragonlands Ejderhaları Setini Tanıttı! https://esportimes.com/tr/riot-games-tft-dragonlands-ejderhalari-setini-tanitti/ https://esportimes.com/tr/riot-games-tft-dragonlands-ejderhalari-setini-tanitti/#respond Wed, 11 May 2022 14:53:59 +0000 https://esportimes.com/?p=99784 Riot Games, League of Legends’in resmi Youtube hesabından TFT’nin yeni Dragonlands Ejderhaları setini tanıttı. Team Fight Tactics ise, resmi Twitter hesabından Dragonlands setini böyle tanıttı: Her oyunun başında, lobideki her oyuncu yedek kulübesinde bir ejderha yumurtası alacak. Her oyuncunun aynı boyda olmak üzere toplam beş farklı büyüklükte yumurtaları olacak. Bazı yumurtalar dördüncü turda çatlayacak, bazıları ise 5-6. […]

The post Riot Games TFT Dragonlands Ejderhaları Setini Tanıttı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Riot Games, League of Legends’in resmi Youtube hesabından TFT’nin yeni Dragonlands Ejderhaları setini tanıttı.

Team Fight Tactics ise, resmi Twitter hesabından Dragonlands setini böyle tanıttı:

Her oyunun başında, lobideki her oyuncu yedek kulübesinde bir ejderha yumurtası alacak. Her oyuncunun aynı boyda olmak üzere toplam beş farklı büyüklükte yumurtaları olacak. Bazı yumurtalar dördüncü turda çatlayacak, bazıları ise 5-6. aşamaya gelene kadar patlamayacak. Her TFT Yumurtası için temel ödül türleri , bu boyuttaki tüm yumurtalar için aynıdır ve bazı oyuncular farklı öğeler alabilse de, her lobideki tüm yumurtalar aynı anda kırılacak.

Dragonlands Ejderhaları adlı yeni setin 12.11 Yaması ile, yani 8 Haziran‘da yayınlanması planlanıyor. Altıncı Set’teki Hextech Geliştirmeleri devam edecek. Ancak onları takip etmek için savaş alanında bir Hexcore’a sahip olmak yerine ejderha mabetleri olacak.

İlgili haberlerimize ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.  

The post Riot Games TFT Dragonlands Ejderhaları Setini Tanıttı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/riot-games-tft-dragonlands-ejderhalari-setini-tanitti/feed/ 0
MSI 2022 Fikstürü – Grup Aşaması Takvimi! https://esportimes.com/tr/msi-2022-fiksturu-grup-asamasi-takvimi/ https://esportimes.com/tr/msi-2022-fiksturu-grup-asamasi-takvimi/#respond Tue, 03 May 2022 12:10:58 +0000 https://esportimes.com/?p=99557 Riot Games, bir hafta sonra başlayacak MSI 2022’nin grup aşaması takvimini açıkladı. Bizleri temsil edecek olan Istanbul Wildcats, B grubunda mücadele edecek. Temsilcimiz ilk maçını, 10 Mayıs Salı günü saat 15.00’da Royal Never Give Up karşısında oynayacak. MSI 2022’nin açılış mücadelesi, VCS temsilcisi Saigon Buffalo ile Kore temsilcisi T1 arasında oynanacak ve mücadele saat 11.00’da […]

The post MSI 2022 Fikstürü – Grup Aşaması Takvimi! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Riot Games, bir hafta sonra başlayacak MSI 2022’nin grup aşaması takvimini açıkladı. Bizleri temsil edecek olan Istanbul Wildcats, B grubunda mücadele edecek. Temsilcimiz ilk maçını, 10 Mayıs Salı günü saat 15.00’da Royal Never Give Up karşısında oynayacak. MSI 2022’nin açılış mücadelesi, VCS temsilcisi Saigon Buffalo ile Kore temsilcisi T1 arasında oynanacak ve mücadele saat 11.00’da başlayacak. 13 Mayıs Cuma günü saat 10:00, 11:00 ve 13:00‘da ise temsilcimiz İstanbul Wildcats, PSG, RNG ve RED karşısında üst üste üç maça çıkacak.

Temsilcimiz, Broken Blade’in formasını giydiği G2, 10 Mayıs saat 14:00’da LCS 2022 Bahar Mevsimi şampiyonu Evil Geniuses ile karşılaşacak. Her gün toplamda 6 maç oynanarak grup aşaması tamamlanacak. Grupları ilk iki sırada bitiren takımlar lig formatında gerçekleştirilecek olan kapışma aşamasına yükselecek.

Istanbul Wildcats’in MSI 2022 Fikstürü

  • IW vs RNG — 10 Mayıs Salı / 15:00
  • RED vs IW — 11 Mayıs Çarşamba / 15:00
  • IW vs PSG Talon — 12 Mayıs Perşembe / 13:00
  • IW vs RNG — 13 Mayıs Cuma / 10:00
  • IW vs PSG — 13 Mayıs Cuma / 11:00
  • RED vs IW — 13 Mayıs Cuma / 13:00

İlgili haberlerimize ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

The post MSI 2022 Fikstürü – Grup Aşaması Takvimi! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/msi-2022-fiksturu-grup-asamasi-takvimi/feed/ 0
Team Demiral Bir Açıklama Yayınladı! https://esportimes.com/tr/team-demiral-bir-aciklama-yayinladi/ https://esportimes.com/tr/team-demiral-bir-aciklama-yayinladi/#respond Fri, 29 Apr 2022 16:27:44 +0000 https://esportimes.com/?p=99482 Team Demiral, geçtiğimiz gün, resmi Twitter hesabından bir duyuru yayınladı. Team Demiral’ın açıklaması şu şekilde: Değerli takipçilerimiz; Bildiğiniz üzere Team Demiral Esports ekibi olarak, hayallerimize adım attığımız ilk günden itibaren başarıyı arzulayan karaktere bürünerek VALORANT macerasında yer almakta idik. Yaklaşık 6 ay kadar süren bu maceranın içerisinde ne yazık ki bir süreliğine bulunamayacağımızı sizlere bildirmek […]

The post Team Demiral Bir Açıklama Yayınladı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Team Demiral, geçtiğimiz gün, resmi Twitter hesabından bir duyuru yayınladı.

Team Demiral’ın açıklaması şu şekilde:

Değerli takipçilerimiz; Bildiğiniz üzere Team Demiral Esports ekibi olarak, hayallerimize adım attığımız ilk günden itibaren başarıyı arzulayan karaktere bürünerek VALORANT macerasında yer almakta idik. Yaklaşık 6 ay kadar süren bu maceranın içerisinde ne yazık ki bir süreliğine bulunamayacağımızı sizlere bildirmek durumundayız.

Aralık ayında katıldığımız ilk VALORANT organizasyonunda yakalamış olduğumuz başarıyla birlikte daha da güzel başarılara imza atmak amacıyla 6 aydır tüm ekip olarak vermiş olduğumuz emek ve çalışmaların; gerek turnuva ve lig takviminin seyrekliği gerekse belirsiz ödül sistemi gibi sorunların varlığını halen koruması sebebiyle tabiri caizse iğne ipliğe bağlı olmasından dolayı maalesef böyle bir karar almış bulunmaktayız.

Hayallerimize adımımızı attığımız ilk günden itibaren birlikte yol aldığımız tüm oyuncularımıza, koçlarımıza ve ekip arkadaşlarımıza emekleri için teşekkürü borç biliriz. Bu hayal uğruna emek veren tüm ekibimizin kariyerlerinde başarılar dileriz.

Birçok takımın ortak payda halinde yaşamış olduğu bu sorunların giderilmesi ümidiyle, bu maceranın içerisinde yer aldığımız güzel günlerde görüşmek üzere…

Team Demiral gibi birçok espor organizasyonunun da VALORANT sahnesinden çekileceğine dair söylentiler mevcut.

İlgili haberlerimizi takip etmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

The post Team Demiral Bir Açıklama Yayınladı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/team-demiral-bir-aciklama-yayinladi/feed/ 0
FNATIC Kadrosunda Değişikliğe Gitti! https://esportimes.com/tr/fnatic-kadrosunda-degisiklige-gitti/ https://esportimes.com/tr/fnatic-kadrosunda-degisiklige-gitti/#respond Sat, 23 Apr 2022 12:30:00 +0000 https://esportimes.com/?p=99264 FNATIC, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte kadroda değişikliğe gittiğini açıkladı. FNATIC, Martin “MAGNUM” Penkov’u yedeğe aldı ve Andrew “Braveaf” Gorchakov ile yollarını ayırdı. Ayrıca FNATIC, “yakın gelecekte onunla ilgilenildiğinden emin olmak” için, kazandıkları 22.000 €’luk VCT EMEA Challengers ödülünün daha büyük bir kısmını ona hediye etmeyi seçti.  MAGNUM, 2021 Masters Reykjavik’ten önce Fnatic’e […]

The post FNATIC Kadrosunda Değişikliğe Gitti! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
FNATIC, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte kadroda değişikliğe gittiğini açıkladı. FNATIC, Martin “MAGNUM” Penkov’u yedeğe aldı ve Andrew “Braveaf” Gorchakov ile yollarını ayırdı.

Ayrıca FNATIC, “yakın gelecekte onunla ilgilenildiğinden emin olmak” için, kazandıkları 22.000 €’luk VCT EMEA Challengers ödülünün daha büyük bir kısmını ona hediye etmeyi seçti. 

MAGNUM, 2021 Masters Reykjavik’ten önce Fnatic’e katıldı. Ve takımı, uluslararası turnuvada ikinci sırada tamamladı. Ayrıca MAGNUM, Fnatic’in Şampiyonlar’da ilk sekizde bitirmeyi de içeren 2021 yolculuğunun önemli bir parçası oldu. 

Magnum’un yedeğe çekilmesi ile birlikte Boaster’ın, hem öncü, hem de destek rollerinde görev alması bekleniyor. James “Mistic” Orfila ise daha esnek rollerde görev alacak.

Fnatic, yeni kadrosu için şimdiden denemelere başladı ve önümüzdeki haftalarda güncellemeler yapmayı planlıyor. 

Bu iki değişiklik, FNATIC’in, Masters Reykjavik’te hayal kırıklığı yaratan oyunundan sonra geldi. FNATIC, Ninjas in Pijamas ve ZETA DIVISION karşılaşmalarında 2-0 mağlup ayrıldı.

FNATIC‘in şu anki kadrosu şu şekilde:

  • Jake “Boaster” Howlett
  •  Nikita “Derke” Sirmitev
  •  James “Mistic” Orfila
  •  Tom “otom” Hart (Yedek)
  •  Jacob “mini” Harris (Koç)
  •  Marcus “marcus_askildsen” Askildsen (Performans Koçu)

İlgili haberlerimize ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

The post FNATIC Kadrosunda Değişikliğe Gitti! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/fnatic-kadrosunda-degisiklige-gitti/feed/ 0