İbrahim Özbek Arslan, Author at Espor Haberleri https://esportimes.com/tr/author/ibrahimozbek/ Esports and Gaming Tue, 01 Mar 2022 20:40:29 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.4 https://esportimes.com/wp-content/uploads/2022/08/cropped-logo-gr-v2-32x32.png İbrahim Özbek Arslan, Author at Espor Haberleri https://esportimes.com/tr/author/ibrahimozbek/ 32 32 Millennium Agency Esports Kadın CS:GO Takımını Duyurdu! https://esportimes.com/tr/millennium-agency-esports-kadin-csgo-takimini-duyurdu/ https://esportimes.com/tr/millennium-agency-esports-kadin-csgo-takimini-duyurdu/#respond Tue, 01 Mar 2022 20:50:00 +0000 https://esportimes.com/?p=96648 Türkiye’de faaliyet gösteren Millennium Agency Esports, kadın CS:GO takımını resmen duyurdu. 2022 yılıyla beraber hem ülkemizde hem de dünya genelinde espor arenasında yatırımlar artmaya başladı. Özellikle bu yılla beraber kadınlar da espor arenasında mücadeleye katıldı. Bu espor arenalarında en çok takımımızın ve oyuncumuzun bulunduğu alan VALORANT ancak CS:GO arenasında da yenilikler oluşmaya başladı. CS:GO arenasında […]

The post Millennium Agency Esports Kadın CS:GO Takımını Duyurdu! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Türkiye’de faaliyet gösteren Millennium Agency Esports, kadın CS:GO takımını resmen duyurdu.

2022 yılıyla beraber hem ülkemizde hem de dünya genelinde espor arenasında yatırımlar artmaya başladı. Özellikle bu yılla beraber kadınlar da espor arenasında mücadeleye katıldı. Bu espor arenalarında en çok takımımızın ve oyuncumuzun bulunduğu alan VALORANT ancak CS:GO arenasında da yenilikler oluşmaya başladı.

CS:GO arenasında kadın takımı daha önceden bu kadar fazla yoktu. Ülkemizde daha önce örnekleri olsa da fazla mücadele edememişlerdi. Millennium Esports, tekrardan CS:GO arenasında kadınların da mücadele etmesi sağlayacak olan yeni takımını duyurdu. Özellikle VALORANT cephesinde kadınların katılacağı etkinliğin artmasıyla beraber aynı büyümenin CS:GO cephesinde de olması bekleniyor.

Millennium Agency Esports kadınlar CS:GO kadrosu şu şekilde;

  • İlay “İLAY” Ulutaş
  • Aylin ” Ayline” Ekşi
  • Cansu “xelsor” Yalın
  • Başak “Rovosat” Akgül
  • Tuğçe “tuce” Demir
  • Bensu ” Cael1a” Gürcan
  • Dilay ” Diloss” Erseçkin

Şu an CS:GO arenasında mücadele edecek olan kadın etkinlikleri kısıtlı durumda. Bu durumun zaman içerisinde artacağı tahmin ediliyor. Özellikle ilginin ve sponsorun artması ile beraber olumlu sonuçlarla karşılaşacağız.

Millennium Agency Esports’un kadın CS:GO takımının ilk olarak katılacağı etkinlikte açıklandı. Yeni kurulan ve aktif olan tek kadın CS:GO takımı Millennium Agency Esports, ESL Impact etkinliklerinde boy gösterecek. Bu kendileri göstermek için oldukça önemli bir etkinlik.

BLAST Rusya Takımlarını Davet Etmeyecek!

The post Millennium Agency Esports Kadın CS:GO Takımını Duyurdu! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/millennium-agency-esports-kadin-csgo-takimini-duyurdu/feed/ 0
Team Finest, dimasick İle Takviye Yapabilir! https://esportimes.com/tr/team-finest-dimasick-ile-takviye-yapabilir/ https://esportimes.com/tr/team-finest-dimasick-ile-takviye-yapabilir/#respond Tue, 01 Mar 2022 17:34:01 +0000 https://esportimes.com/?p=96617 İsrail tabanlı VALORANT takımı olan Team Finest, VALORANT kadrosuna Dmitriy “dimasick” Matvienko’u katmaya yakın duruyor. Dün gece başlayan transfer söylentileri bugünde devam etti. İsrail tabanlı espor takımı olan Team Finest, VALORANT kadrosuna takviye çalışmalarını son gaz devam ettiriyor. Özellikle geçen dönemlerden gelen başarısızlıklardan dolayı kadro yapılanması gitmek isteyen takım, geleceğe yönelik planlarını oyuncularla paylaşıyor. Bu […]

The post Team Finest, dimasick İle Takviye Yapabilir! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
İsrail tabanlı VALORANT takımı olan Team Finest, VALORANT kadrosuna Dmitriy “dimasick” Matvienko’u katmaya yakın duruyor.

Dün gece başlayan transfer söylentileri bugünde devam etti. İsrail tabanlı espor takımı olan Team Finest, VALORANT kadrosuna takviye çalışmalarını son gaz devam ettiriyor. Özellikle geçen dönemlerden gelen başarısızlıklardan dolayı kadro yapılanması gitmek isteyen takım, geleceğe yönelik planlarını oyuncularla paylaşıyor. Bu çalışmaların doğrultusunda da bir dizi transfer haberi gündeme düştü. Bunlardan en çok dikkat çekeni ise Dmitriy “dimasick” Matvienko oldu.

Geçtiğimiz günlerde takımla ilişkisini tamamen kesen Jere “synsi” Virtanen’in yerine çalışmaların başladığı biliniyordu. Özellikle Avrupa sahnesinde varlık göstermek isteyen Team Finest, güçlü bir kadro ile sahnede olmak istiyor. Bu doğrultuda da kadrosunda revizyona gitmeye hazır. Şu ana kadar resmi hiçbir şey olmamasına rağmen medya da en çok adı geçen isim dimasick.

team finest

En son olarak B8 Esports bünyesinde mücadele eden ve CS:GO arenasından adına aşina olduğumuz dimasick, Team Finest’in hedefi arasında yer alıyor. Kazak oyuncu birçok espor turnuvasında boy gösterdi ve birçok deneyim kazandı. Söylentilere göre Team Finest, dimasick’in kapısı bir proje ile gitti. Bu projede takımın bu yıl ve önümüzdeki yıl planları ve dimasick’in takım içindeki rolü yer aldı. Şu an bunların hiçbir resmi kaynağı olmasa da birçok yerde bu bilgiler paylaşılıyor.

Eğer olası transfer gerçekleşirse Team Finest’in VALORANT kadrosunu şu şekilde;

  • Gilad “ALIVE” Hakim
  • Ben “RECIDENT” Battash
  • Daniel “ponkt” Punkt
  • Alexander “mizuN” Katok
  • Dmitriy “dimasick” Matvienko

dimasick’in ve Team Finest’in ne aşamada olduğunu ve olayın resmiyete dökülüp dökülmediğini önümüzdeki günlerde anlayacağız. Özellikle Avrupa sahnesinde boy göstermek isteyen bir takımın aradığı isim kesinlikle dimasick gibi birisi olması lazım. Hem tecrübesi hem de yeteneği ile takıma çok şey katacak bir oyuncu.

Rawkus, Sentinels İle Yollarını Ayırdı!

The post Team Finest, dimasick İle Takviye Yapabilir! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/team-finest-dimasick-ile-takviye-yapabilir/feed/ 0
BLAST Rusya Takımlarını Davet Etmeyecek! https://esportimes.com/tr/blast-rusya-takimlarini-davet-etmeyecek/ https://esportimes.com/tr/blast-rusya-takimlarini-davet-etmeyecek/#respond Tue, 01 Mar 2022 17:14:02 +0000 https://esportimes.com/?p=96612 BLAST, halen devam eden Rusya – Ukrayna krizinden dolayı Rusya merkezli hiçbir takımın etkinliklerde yer alamayacağını duyurdu. Kısa bir süre önce patlak veren Rusya – Ukrayna krizi tüm dünya üzerinde büyük yankı uyandırdı. Hemen hemen her mecradan Rusya’ya yaptırım uygulandı. Bunların başında da espor organizasyonları yer alıyor. CS:GO dünyasında büyük etkinliklere ev sahipliği yapan BLAST, […]

The post BLAST Rusya Takımlarını Davet Etmeyecek! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
BLAST, halen devam eden Rusya – Ukrayna krizinden dolayı Rusya merkezli hiçbir takımın etkinliklerde yer alamayacağını duyurdu.

Kısa bir süre önce patlak veren Rusya – Ukrayna krizi tüm dünya üzerinde büyük yankı uyandırdı. Hemen hemen her mecradan Rusya’ya yaptırım uygulandı. Bunların başında da espor organizasyonları yer alıyor. CS:GO dünyasında büyük etkinliklere ev sahipliği yapan BLAST, Ukrayna’nın yanında olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Bu durumdan ötürü BLAST, ilerde düzenleyeceği etkinliklere hiçbir Rusya merkezli takımın katılamayacağını açıkladı.

Yapılan uzun araştırmalardan sonra öğrenildi ki, bu durumun BLAST Premier Spring Final etkinliğine hak kazanan Natus Vincere ile ilgili olmadığını söyledi. Bu açıklamaya bakılınca büyük Rusya organizasyonları etkinliklerde varlık gösteremeyecek. Bu takımların başında Gambit, Virtus.pro, forZe ve Spirit yer alıyor. Eğer bu takımlar BLAST etkinliklerinde yer almak istiyorsa direkt davet almaları gerekiyordu. BLAST tarafından yapılan açıklamada, WePlay CIS Masters Spring ve CIS elemelerinin de iptal olduğu açıklandı.

Ayrıca BLAST, yaklaşan etkinliklerde CIS bölgesinin temsilcilerinin yer alamayacağı üzgünlükle dile getirdi. BLAST yaptığı açıklama;” Bu karar için CIS bölgesinin temsilcileri ve taraftarları için üzgünüz” söylemlerinde bulundu.

Bununla birlikte Rusya tabanlı takımların etkinliklere yer alamama kararı ilk olarak BLAST’tan gelmedi. Öncesinde FIFA, UEFA ve IIHF gibi kuruluşlarda Rusya tabanlı takımları etkinliklerden men etme kararı almışlardı. Rusya – Ukrayna arasındaki kriz devam ettikçe birçok takımın bundan zarar göreceğini anlıyoruz.

s1mple Ukrayna Ordusuna $33,000 Bağış Yaptı!

The post BLAST Rusya Takımlarını Davet Etmeyecek! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/blast-rusya-takimlarini-davet-etmeyecek/feed/ 0
Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. Hafta Sonuçları https://esportimes.com/tr/sampiyonluk-ligi-kis-mevsimi-6-hafta-sonuclari/ https://esportimes.com/tr/sampiyonluk-ligi-kis-mevsimi-6-hafta-sonuclari/#respond Sun, 27 Feb 2022 20:18:49 +0000 https://esportimes.com/?p=96524 Son haftalara yaklaşırken Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nde heyecan tavan yaptı. Kış Mevsimi 6. Hafta sonuçları birçok takımın kaderini belirledi. Özellikle Mevsim Finalleri’ne kısa bir dönem kalırken, takımlar kendini potaya sokmaya çalışıyor. Diğer Şampiyonluk Ligi sezonlarına oranla daha rekabetçi geçen sezon 12’de nelerin olacağını kimse kestiremiyor. Ayrıca takımların bu denli güçlü ve hazır olması MSI yolunda […]

The post Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. Hafta Sonuçları appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Son haftalara yaklaşırken Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nde heyecan tavan yaptı. Kış Mevsimi 6. Hafta sonuçları birçok takımın kaderini belirledi.

Özellikle Mevsim Finalleri’ne kısa bir dönem kalırken, takımlar kendini potaya sokmaya çalışıyor. Diğer Şampiyonluk Ligi sezonlarına oranla daha rekabetçi geçen sezon 12’de nelerin olacağını kimse kestiremiyor. Ayrıca takımların bu denli güçlü ve hazır olması MSI yolunda temsil edecek takıma umutları artıyor.

Kış Mevsimi’nin bu hafta karşılaşmalarında birbirinden zorlu karşılaşmalar oynandı. Bir süredir liderlik koltuğunda bulunan fastPay Wildcats, bu haftayı yine zirve de tamamladı. En yakın takipçileri olan Team Aurora ve Dark Passage bu haftayı yara alarak kapattı. Ayrıca 5 Ronin ve NASR Esports tekrardan yükselişe geçti.

27 Şubat Pazar Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. hafta sonuçları şu şekilde;

  • Galakticos 0-1 Galatasaray Espor
  • 5 Ronin 1-0 Fenerbahçe Espor
  • SuperMassive Blaze 0-1 fastPay Wildcats
  • Dark Passage 0-1 NASR Esports
  • Beşiktaş Esports 0-1 Team Aurora

Kış Mevsimi’nin heyecan dolu serüveninde yavaş yavaş sona yaklaşırken hem takımları hem de taraftarları Mevsim Finalleri heyecanı kaplamış durumda. Özellikle bu sene çift Koreli metasının geri dönmesiyle ligin nasıl şekilleneceği kestirilemiyor. Hal böyle olunca MSI ayrı bir önem kazandı.

Galakticos hariç diğer takımların Mevsim Finalleri için halen şanları devam ediyor. Bundan sonraki karşılaşmalar daha zorlu geçeceğe benziyor. Tüm bu heyecanda sağ kalan takım ise Kış Mevsimi’nin tacını alacak.

Kış Mevsimi 6. Hafta İlk Gün Sonuçları

The post Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. Hafta Sonuçları appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/sampiyonluk-ligi-kis-mevsimi-6-hafta-sonuclari/feed/ 0
Kış Mevsimi 6. Hafta İlk Gün Sonuçları https://esportimes.com/tr/kis-mevsimi-6-hafta-ilk-gun-sonuclari/ https://esportimes.com/tr/kis-mevsimi-6-hafta-ilk-gun-sonuclari/#respond Sat, 26 Feb 2022 20:33:29 +0000 https://esportimes.com/?p=96453 Muhteşem bire rekabete sahne olan Kış Mevsimi 6. hafta ilk gün karşılaşmaları tamamlandı. Zirve yolunda takımların rekabeti kızıştı. Kış Mevsimi 6. hafta ile beraber takımları Mevsim Finalleri’ne kalmak için büyük bir mücadele içinde seyrediyor. Özellikle takımların puanı birbirine çok yakınken, nefesler tutulmuş durumda. Uzun zamandır Şampiyonluk Ligi’nde böyle bir mücadeleye tanık olmamıştık. Şu anki puan […]

The post Kış Mevsimi 6. Hafta İlk Gün Sonuçları appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Muhteşem bire rekabete sahne olan Kış Mevsimi 6. hafta ilk gün karşılaşmaları tamamlandı. Zirve yolunda takımların rekabeti kızıştı.

Kış Mevsimi 6. hafta ile beraber takımları Mevsim Finalleri’ne kalmak için büyük bir mücadele içinde seyrediyor. Özellikle takımların puanı birbirine çok yakınken, nefesler tutulmuş durumda. Uzun zamandır Şampiyonluk Ligi’nde böyle bir mücadeleye tanık olmamıştık. Şu anki puan durumuna baktığımız zaman hemen hemen her takımın Mevsim Finalleri için şansı bulunuyor.

Bugün oynanan karşılaşmalar arasında vadi derbisi de vardı. Beşiktaş Espor ile Fenerbahçe Espor arasında oynanan vadi derbisinde gülen taraf Beşiktaş Esports oldu. Team Aurora, NASR Esport karşısında galip gelerek zirve yolunda büyük bir adıma imza attı. Ayrıca Dark Passage ve fastPay Wildcats’te ilk günden galip gelerek, zirve yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.

Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. Hafta ilk gün sonuçları şu şekilde;

  • Galakticos 0 – 1 fastPay Wildcats
  • Galatasaray Espor 0 – 1 Dark Passage
  • Beşiktaş Esports 1 – 0 Fenerbahçe Espor
  • Team Aurora 1 – 0 NASR Esports
  • Papara SuperMassive Blaze 1 – 0 5 Ronin

Kış Mevsimi’nin bitimine 2 hafta kalırken, oynanacak her karşılaşma takımların Mevsim Finalleri için oldukça önemli. Bu yüzden takımlar son derece dikkatli oynuyor. Bu rekabet bizlere gösteriyor ki ufak hatalar zirve yolunda belirleyici unsur olacak.

Yarın oynanacak karşılaşmalar ile beraber rekabete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Özellikle yarınki karşılaşmalar zirve için oldukça kritik durumda. Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi karşılaşmaları LoLespor’un Twitch ve YouTube kanallarından takip edebilirsiniz.

Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. Hafta Karşılaşmaları

The post Kış Mevsimi 6. Hafta İlk Gün Sonuçları appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/kis-mevsimi-6-hafta-ilk-gun-sonuclari/feed/ 0
Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. Hafta Karşılaşmaları https://esportimes.com/tr/sampiyonluk-ligi-kis-mevsimi-6-hafta-karsilasmalari/ https://esportimes.com/tr/sampiyonluk-ligi-kis-mevsimi-6-hafta-karsilasmalari/#respond Sat, 26 Feb 2022 10:39:17 +0000 https://esportimes.com/?p=96387 Heyecan dolu devam eden Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nde 6. hafta serüveni bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Özellikle Sezon 12 içerisinde takımların kıran kırana mücadelesine sahne olan Şampiyonluk Ligi’nde Kış Mevsimi’nin sonlarına doğru yaklaşıyoruz. Takımlar artık Mevsim Finalleri potasına girmeye çalışıyor. Ayrıca zirve yolundaki rekabette son yıllarda gördüğümüz en yüksek seviyede. Tüm bu heyecan devam ederken […]

The post Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. Hafta Karşılaşmaları appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Heyecan dolu devam eden Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nde 6. hafta serüveni bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor.

Özellikle Sezon 12 içerisinde takımların kıran kırana mücadelesine sahne olan Şampiyonluk Ligi’nde Kış Mevsimi’nin sonlarına doğru yaklaşıyoruz. Takımlar artık Mevsim Finalleri potasına girmeye çalışıyor. Ayrıca zirve yolundaki rekabette son yıllarda gördüğümüz en yüksek seviyede. Tüm bu heyecan devam ederken takım artık son hazırlıkları yaptı. Özellikle hatasız bir oyun oynama çalışan takımlar arasında Mevsim Finalleri’nde kimin olacağını öğrenmemize az kaldı.

Bu hafta oynanacak karşılaşmalar içerisinde zirveyi yakından ilgilendirecek karşılaşmalar yer alıyor. Bugün oynanacak Dark Passage vs. Galatasaray Esports mücadelesi, zirve yolunda gidişatı etkileyecek karşılaşmalardan birisi. Bu karşılaşmanın yanı sıra Team Aurora vs. NASR Esports mücadelesi de Mevsim Finalleri yolunda gidişatı önemli ölçüde etkileyecek.

26 Şubat Cumartesi Kış Mevsimi 6. Hafta karşılaşmaları şu şekilde;

  • fastPay Wildcats vs. Galakticos – 14:00
  • Galatasaray Espor vs. Dark Passage – 15:00
  • Fenerbahçe Esports vs. Beşiktaş Espor – 16:00
  • NASR Esports vs. Team Aurora – 17:00
  • SuperMassive Blaze vs. 5 Ronin – 18:00

27 Şubat Pazar Kış Mevsimi 6. Hafta karşılaşmaları şu şekilde;

  • Galatasaray Espor vs. Galakticos – 14:00
  • 5 Ronin vs. Fenerbahçe Espor – 15:00
  • SuperMassive Blaze vs. fastPay Wildcats – 16:00
  • NASR Esports vs. Dark Passage – 17:00
  • Team Aurora vs. Beşiktaş Esports – 18:00

Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. hafta karşılaşmalarını LoLespor’un Twitch ve YouTube kanalları üzerinden takip edebilirsiniz.

League of Legends 12.5 Yama Önizlemesi

The post Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. Hafta Karşılaşmaları appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/sampiyonluk-ligi-kis-mevsimi-6-hafta-karsilasmalari/feed/ 0
VCT EMEA 3. Hafta Karşılaşmaları Ertelendi! https://esportimes.com/tr/vct-emea-3-hafta-karsilasmalari-ertelendi/ https://esportimes.com/tr/vct-emea-3-hafta-karsilasmalari-ertelendi/#respond Thu, 24 Feb 2022 18:58:42 +0000 https://esportimes.com/?p=96323 Riot Games, Rusya – Ukrayna arasındaki gerilim nedeniyle, VCT EMEA 3. hafta karşılaşmalarının ileri bir tarihte oynanacağını resmen duyurdu. Dünya gündemine bomba gibi düşen Rusya – Ukrayna krizi, espor arenasına da yansıdı. Özellikle Ukrayna ve Rusya tabanlı espor takımları ve oyuncuları, kariyerleri ve devam eden etkinliklerin durumu hakkında belirsizliği yaşıyordu. Şu an devam eden VALORANT […]

The post VCT EMEA 3. Hafta Karşılaşmaları Ertelendi! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Riot Games, Rusya – Ukrayna arasındaki gerilim nedeniyle, VCT EMEA 3. hafta karşılaşmalarının ileri bir tarihte oynanacağını resmen duyurdu.

Dünya gündemine bomba gibi düşen Rusya – Ukrayna krizi, espor arenasına da yansıdı. Özellikle Ukrayna ve Rusya tabanlı espor takımları ve oyuncuları, kariyerleri ve devam eden etkinliklerin durumu hakkında belirsizliği yaşıyordu. Şu an devam eden VALORANT arenasının büyük etkinliği olan EMEA Challengers’ta da bu kriz yaşandı. Riot Games, iki devlet arasında yaşanan savaş gerilimi sebebiyle etkinliğin 3. hafta karşılaşmalarının ertelendiğini açıkladı.

VCT EMEA Challengers aşamasında mücadele eden Natus Vincere ve Gambit Esports, yaşanan krizden etkilenen takımlar arasında yer alıyor. Natus Vincere, Ukrayna tabanlı bir espor takımı Gambit Esports’da Rusya tabanlı bir espor takımı olarak faaliyet gösteriyor. Yaşanan savaş gerilimi iki takımı da büyük bir stres altına sokuyor. Yaşanan gerginlik için ilk adım Riot Games tarafından geldi. Riot Games, VCT EMEA 3. Hafta karşılaşmaları ileri bir tarihe erteleme kararı aldı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki krizin her geçen dakika büyümesiyle beraber birçok kimse neler olacağını tahmin edemiyor. Bunların başında sporcular yer alıyor. Özellikle espor dünyasında yüzlerde oyuncusu olan Ukrayna ve Rusya, espor dünyasına nasıl yön verecek ilerleyen günlerde göreceğiz. Riot Games, konuya hızlı bir reaksiyon gösterdi ve karşılaşmaları ileri bir tarihe erteledi. Şu an için sadece 3. hafta karşılaşmaları ertelendi ancak ilerleyen günlerde bu ertelemelerin sayısı artabilir.

CS:GO tarafında da Ukrayna ile Rusya arasındaki yaşanan krizden dolayı şimdiden dedikodular dolanmaya başladı. İki ülke arasındaki yaşanan olaylar, şimdiden espor arenasını etkilemeye başladı.

Rusya – Ukrayna Gerilimine s1mple Barış Çağrısı Yaptı!

The post VCT EMEA 3. Hafta Karşılaşmaları Ertelendi! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/vct-emea-3-hafta-karsilasmalari-ertelendi/feed/ 0
Twitch, Reklam Teşvik Programı Özelliğini Duyurdu! https://esportimes.com/tr/twitch-reklam-tesvik-programi-ozelligini-duyurdu/ https://esportimes.com/tr/twitch-reklam-tesvik-programi-ozelligini-duyurdu/#respond Thu, 24 Feb 2022 17:11:43 +0000 https://esportimes.com/?p=96284 Twitch, içerisinde yayın yapan yayıncıların daha fazla gelir kazanmasını sağlayacak olan yeni “Reklam Teşvik Programı” projesini hayata geçirdi. Yayınlarına reklam alan yayıncılar, bu yeni proje ile beraber düzenli gelir elde edecek. Canlı yayın platformlarının en popüler olanı Twitch, bünyesinde yayın yapan yayıncılara yeni bir gelir kapısı açtı. Yayıncılar, yayın sırasında reklamlara yer vererek yeni bir […]

The post Twitch, Reklam Teşvik Programı Özelliğini Duyurdu! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Twitch, içerisinde yayın yapan yayıncıların daha fazla gelir kazanmasını sağlayacak olan yeni “Reklam Teşvik Programı” projesini hayata geçirdi. Yayınlarına reklam alan yayıncılar, bu yeni proje ile beraber düzenli gelir elde edecek.

Canlı yayın platformlarının en popüler olanı Twitch, bünyesinde yayın yapan yayıncılara yeni bir gelir kapısı açtı. Yayıncılar, yayın sırasında reklamlara yer vererek yeni bir gelir yöntemini duyurdu. Twitch, Reklam Teşvik Programı ile beraber, yayıncıların ekstra kazanç sağlanması hedefleniyor.

Bu yeni projeyi kullanmak oldukça basit. Yayıncılar, reklamları yayınlamak için Reklam Paneli arayıcılığıyla beraber kısa ayarlar yaparak reklamları yayınlayabilecekler. Yayın öncesinde yapılan ayarlarla beraber istenilen zamanlarda reklamlar devre girecek. Bu sayede bağış alamayan yayıncılarda, Twitch üzerinden düzenli gelir elde edebilecek.

twitch yayıncıları maaşa bağlayacak

Yayıncılar, yeni projeye çok olumlu yaklaştı. Özellikle düzenli bağış alamayan yayıncılar, bu durumdan hoşnut olduklarını dile getirdi. Yayına başlamadan önce yayıncıların yayın saatini belirtmesi gerekiyor. Böylece süreyi dolduran yayıncılar, reklamlardan elde ettikleri gelirleri hesaplarına aktarabilecek.

Reklam Teşvik Programı’nın ayarlanması şu şekilde;

  • Reklam Yönetici paneline giriş yapın.
  • Affiliate” menüsüne gidin.
  • Yapılan tekliflerden birisini seçin.
  • Ayarlarını düzenleyip kaydedin.

Reklam Teşvik Programı projesinin yanı sıra yayıncılar, bağış ve abonelik gibi diğer gelir kaynaklarına devam edebilecek. Aynı zamanda bu yayıncıların daha rahat içerik üretecekleri bir ortama ışık tutacak. Özellikle son zamanlarda birçok canlı yayın platformu yükselişe geçti. Bu canlı yayın platformlarına birçok yayıncı geçiş yapmıştı. Yeni gelen bu proje ile beraber, Twitch yayıncılarının sayısı artışa geçeceğe benziyor.

Twitch Yayıncısı xQc 1,2 Milyon Dolarlık NFT Anlaşmasını Reddetti

The post Twitch, Reklam Teşvik Programı Özelliğini Duyurdu! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/twitch-reklam-tesvik-programi-ozelligini-duyurdu/feed/ 0
Rusya – Ukrayna Gerilimine s1mple Barış Çağrısı Yaptı! https://esportimes.com/tr/rusya-ukrayna-gerilimine-s1mple-baris-cagrisi-yapti/ https://esportimes.com/tr/rusya-ukrayna-gerilimine-s1mple-baris-cagrisi-yapti/#respond Thu, 24 Feb 2022 16:46:16 +0000 https://esportimes.com/?p=96298 CS:GO arenasının süper yıldızı Oleksandr “s1mple” Kostyliev, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden sonra Twitter hesabından barış çağrısı yaptı. Son günlerin en büyük olaylarının başında gelen Rusya-Ukrayna krizinde, Ukraynalı oyuncuların tepkisi de ortaya çıktı. Rusya, bugün sabah saatlerinden itibaren Ukrayna’nın belli bölümlerini işgal etmeye başladı. Özellikle Ukrayna içerisinde yer alan sporcu, sanatçı vb. kişiler konu hakkında oldukça endişeli […]

The post Rusya – Ukrayna Gerilimine s1mple Barış Çağrısı Yaptı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
CS:GO arenasının süper yıldızı Oleksandr “s1mple” Kostyliev, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden sonra Twitter hesabından barış çağrısı yaptı.

Son günlerin en büyük olaylarının başında gelen Rusya-Ukrayna krizinde, Ukraynalı oyuncuların tepkisi de ortaya çıktı. Rusya, bugün sabah saatlerinden itibaren Ukrayna’nın belli bölümlerini işgal etmeye başladı. Özellikle Ukrayna içerisinde yer alan sporcu, sanatçı vb. kişiler konu hakkında oldukça endişeli durumda. CS:GO arenasının dev ekibi Natus Vincere, Ukrayna tabanlı bir espor kulübü olarak hizmet veriyor. Bugün yapılan açıklamayla beraber NAVI, Rusya’nın saldırgan tavırlarını kınadı. Ayrıca takımın marka yüzü olan s1mple’da sosyal medya hesabı üzerinden barış çağrısında bulundu.

Natus Vincere şu an için Ukrayna’da yer almıyor. IEM Katowice 2022 etkinlikleri kapsamında Polonya’ya gelen ekip, etkinliğin bitmesiyle beraber ülkeye geri dönme konusundaki düşüncelerini paylaştı. s1mple, yaşanan olaylardan dolayı korkusunu ve üzüntüsünü dile getirdi.

Yaşanan olayların hem Ukrayna halkını hem de dünya ülkelerini üzüntüye uğrattığını söyleyen s1mple, devlet yetkililerinden barış sağlanması yönünde isteklerini bildirdi. s1mple’ın yanı sıra birçok Ukraynalı sporcuda konu hakkında düşüncelerini söyledi. s1mple’ın resmi Twitter hesabında yaptığı açıklamada, “Hepimizin barışa ihtiyacı var” dedi.

Rusya-Ukrayna arasında yaşanan olaylar, tüm espor dünyasında çığ gibi büyümeye devam ediyor. s1mple’ın yanı sıra d3ffo, Subroza ve EliGE ve birçok espor oyuncusu Ukrayna halkına destek çağrısı geldi. Tüm espor dünyası kenetlendi ve Ukrayna için iyi niyetlerini sundu.

Yaşanan bu olaylardan sonra espor dünyasında Natus Vincere’nın nasıl yol alacağını bilmiyoruz. Özellikle olaylar sonucunda NAVI’nin etkinliklere katılamama durumu olabilir. Bu durum hem oyuncuların hem de takımın büyük zarara uğramasına neden olabilir. Bu yüzden tüm takım ve espor dünyasının yüzleri iki ülke arasındaki gerginliğin sona gelmesi gerektiğini dile getirdi.

NIP, Brollan için Teklifte Bulunmaya Hazırlanıyor!

The post Rusya – Ukrayna Gerilimine s1mple Barış Çağrısı Yaptı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/rusya-ukrayna-gerilimine-s1mple-baris-cagrisi-yapti/feed/ 0
G2 Esports Kadrosuna kelqz Yerine mixwell Geldi! https://esportimes.com/tr/g2-esports-kadrosuna-kelqz-yerine-mixwell-geldi/ https://esportimes.com/tr/g2-esports-kadrosuna-kelqz-yerine-mixwell-geldi/#respond Thu, 24 Feb 2022 14:08:41 +0000 https://esportimes.com/?p=96274 Avrupa’nın dev espor takımlarından olan G2 Esports’ta dün kadro değişikliğine gidildi. Bir süredir yedek olarak G2 Esports çatısı altında bulunan Oscar “mixwell” Cañellas Colocho, Wassim “keloqz” Cista’nın yerine ana kadroya dahil oldu. VCT 2022 EMEA etkinliğinde mücadele eden G2 Esports, kendi içerisinde kadro değişikliğine gitti. Yaklaşık bir aydır takımla beraber etkinliklere katılan ve ana kadroda kendine yer […]

The post G2 Esports Kadrosuna kelqz Yerine mixwell Geldi! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Avrupa’nın dev espor takımlarından olan G2 Esports’ta dün kadro değişikliğine gidildi. Bir süredir yedek olarak G2 Esports çatısı altında bulunan Oscar “mixwell” Cañellas Colocho, Wassim “keloqz” Cista’nın yerine ana kadroya dahil oldu.

VCT 2022 EMEA etkinliğinde mücadele eden G2 Esports, kendi içerisinde kadro değişikliğine gitti. Yaklaşık bir aydır takımla beraber etkinliklere katılan ve ana kadroda kendine yer bulan kelqz, bugün itibariyle yedeğe geçti. mixwell ise yedekten gelerek tekrardan ana kadroda kendisine yer buldu. G2 Esports’un VALORANT takımı kurulduğu andan beri takımın yanında bulunan mixwell, G2 Esports’un başarı için çok fazla mücadele etti. Ayrıca bir buçuk yıllık G2 Esports macerasında da birçok şampiyonluk elde etti. mixwell ve kelqz , yetenek anlamında dünya standartlarının üzerinde oyuncular ancak G2 Esports hangisinden ne kadar verim alabileceği konusunda sıkıntı yaşamışa benziyor.

2022 yılına istediği gibi bir başlangıç yapamayan G2 Esports, mixwell’i yedeğe çekme kararı almıştı. Özellikle EMEA etkinlikleri kapsamında takımın hali, ne taraftarları ne de takımı memnun etmedi ve yeniden bir değişikliğe gidildi.

G2 Esports VALORANT ana kadrosu şu şekilde;

  • Oscar “mixwell” Cañellas Colocho 
  • Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas
  • Auni “AvovA” Chahade
  • Aaro “hoody” Peltokangas 
  • Johan “Meddo” Renbjörk Lundborg

Hali hazırda devam eden EMEA etkinliğinde G2 Esports istediği konumda yer almıyor. Bu kadro değişikliği ile beraber tekrardan üst sıralara gitmeyi hedefliyor. Özellikle grubunda yer alınan takımlara bakıldığı zaman G2 Esports’un daha üst sıralarda olması bekleniyordu.

Fenerbahçe Esports VALORANT Tarihinin İlk Derbisini Kazandı!

The post G2 Esports Kadrosuna kelqz Yerine mixwell Geldi! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/g2-esports-kadrosuna-kelqz-yerine-mixwell-geldi/feed/ 0