Selahattin Çat, Author at Espor Haberleri https://esportimes.com/tr/author/sayfa68/ Esports and Gaming Wed, 21 Dec 2022 16:17:54 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.4 https://esportimes.com/wp-content/uploads/2022/08/cropped-logo-gr-v2-32x32.png Selahattin Çat, Author at Espor Haberleri https://esportimes.com/tr/author/sayfa68/ 32 32 FaZe Clan, Drake Tarafından Kurulan OVO İle Partnerlik İmzaladı! https://esportimes.com/tr/faze-clan-drake-tarafindan-kurulan-ovo-ile-partnerlik-imzaladi/ https://esportimes.com/tr/faze-clan-drake-tarafindan-kurulan-ovo-ile-partnerlik-imzaladi/#respond Wed, 21 Dec 2022 16:17:51 +0000 https://esportimes.com/?p=115397 Espor organizasyonu FaZe Clan, Kanadalı yaşam tarzı ve medya şirketi olan OVO (October’s Very Own) ile ortaklık kurdu. FaZe Clan, Drake tarafından kurulan OVO ile birlikte ceketler ve kapüşonlular dahil olmak üzere bir oyun kumandası, fare altlığı ve giysi koleksiyonu üzerinde birlikte çalışacak. Bu işbirliği FaZe Clan ve OVO arasında oluşan ilk bağ olacak. OVO, […]

The post FaZe Clan, Drake Tarafından Kurulan OVO İle Partnerlik İmzaladı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Espor organizasyonu FaZe Clan, Kanadalı yaşam tarzı ve medya şirketi olan OVO (October’s Very Own) ile ortaklık kurdu. FaZe Clan, Drake tarafından kurulan OVO ile birlikte ceketler ve kapüşonlular dahil olmak üzere bir oyun kumandası, fare altlığı ve giysi koleksiyonu üzerinde birlikte çalışacak.

Bu işbirliği FaZe Clan ve OVO arasında oluşan ilk bağ olacak. OVO, Kanada kentinde en tanınmış sokak giyimi ve yaşam tarzı markaları arasında yer alıyor. 2008 yılında kurulan OVO, Drake ve yapımcı Aubrey Graham sayesinde tanınıyor. Ancak marka Drake’in ünlülüğüne çok fazla kendini teslim etmiş durumda değil. Bu durum tüketicilerde olumlu geri dönüşlere neden oluyor. Ayrıca Drake, OVO Sound adından bir kayıt stüdyosuna da sahip.

FaZe Clan’ın Kreatif Direktörü Jay Richardson:

Bu koleksiyon klubün köklerinden geliyor ve FaZe ile OVO arasında bir bağ kurmamızı sağlıyor. Geçtiğimiz 10 yıl içerisindeki gelişimimizi bu koleksiyon ile kutluyoruz. ‘The New Athlete’ sloganı ile  sadece geleneksel sporlarda değil, oyun ve müzikte de mükemmelleştirme kararlılığına sahip olmak üzerinde çalışıyoruz.

Jay Richardson

FaZe Clan son dönemlerde yaptıkları sponsorluklarla ön plana çıkmış durumda. Geçtiğimiz yıl DoorDash, Disney, Draft Kings ve Manchester City gibi oyun sektörü içerisinde bulunmayan markalarla iş birliği yaparak oyun sektörüne farklı bakış açılarını dahil ediyor. Yeni koleksiyon, 21 Aralık’ta dünya çapındaki tüm OVO mağazalarında ve çevrimiçi olarak satışa sunulacak. Ayrıca iki şirket, bu tatil sezonunda tüm lokasyonlarda mağaza devralmalarına ev sahipliği yapacaklarını duyurdu.

The post FaZe Clan, Drake Tarafından Kurulan OVO İle Partnerlik İmzaladı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/faze-clan-drake-tarafindan-kurulan-ovo-ile-partnerlik-imzaladi/feed/ 0
Global Espor Federasyonu, VOV Gaming İle Güçlerini Birleştiriyor! https://esportimes.com/tr/global-espor-federasyonu-vov-gaming-ile-guclerini-birlestiriyor/ https://esportimes.com/tr/global-espor-federasyonu-vov-gaming-ile-guclerini-birlestiriyor/#respond Wed, 21 Dec 2022 16:16:40 +0000 https://esportimes.com/?p=115404 Global Espor Federasyonu (GEF), Suudi Arabistanlı espor ve oyun şirketi Savvy Games Group’un bir yan kuruluşu olan VOV Gaming ile güçlerini birleştirdiğini duyurdu. Anlaşmanın bir parçası olarak GEF, VOV Gaming’in Küresel Destekçisi olacak. Bu ortaklık ile oyuncu topluluğu, küresel anlamda turnuvalar ve sağlık & zindelik girişimleri üzerine yoğunlaşacak. Özellikle VOV Gaming, CONNECT adında bir kampanya […]

The post Global Espor Federasyonu, VOV Gaming İle Güçlerini Birleştiriyor! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Global Espor Federasyonu (GEF), Suudi Arabistanlı espor ve oyun şirketi Savvy Games Group’un bir yan kuruluşu olan VOV Gaming ile güçlerini birleştirdiğini duyurdu. Anlaşmanın bir parçası olarak GEF, VOV Gaming’in Küresel Destekçisi olacak. Bu ortaklık ile oyuncu topluluğu, küresel anlamda turnuvalar ve sağlık & zindelik girişimleri üzerine yoğunlaşacak.

Özellikle VOV Gaming, CONNECT adında bir kampanya aracılığıyla GEF’te Topluluk Oyun Konseyi’nin başlatılmasına öncülük edecek. Bu kampanya sayesinde, turnuvalar uluslararası topluluk gündemini şekillendirmeye yardımcı olacak bir platforma sahip olacak. GEF’in sporcuları, oyuncuları ve topluluk komisyonu kampanyanın tanıtımında aktif görev alacak. Ayrıca, GEF ve VOV, espor ekosistemini daha da güçlendirmek için uluslararası alanda turnuvalar düzenleyecek.  Aynı zamanda, her iki taraf da küresel anlamda yetenekli sporcuların belirlenmesi için birlikte çalışacak.

Cristiano Ronaldo tarafından desteklenen Performance+ sağlık girişimini yükseltmek için, her iki kuruluş da destek olacak. Ek olarak, sağlık ve zindelik aktiviteleri, GEF’in UNESCO’nun Fit for Life bünyesine katılımının temel hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik olacak.

VOV Gaming CEO’su Jerry Gamez:

VOV, dünya çapındaki oyuncuların sosyalleşmeleri ve rekabet etmeleri için ortam yaratmayı hedeflemekte. Esporcuların öğrenmeleri ve rekabet ortamında oynamaları için küresel platformlar sunarak potansiyellerini gerçekleştirmek için Küresel Espor Federasyonu’na katılmaktan gurur duyuyor. VOV’un benzersiz mekanları da dahil olmak üzere topluluklara fiziksel esporları ve etkinlikleri getirmek için GEF ve Üye Federasyonlarla birlikte çalışacağız.

Jerry Gamez

The post Global Espor Federasyonu, VOV Gaming İle Güçlerini Birleştiriyor! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/global-espor-federasyonu-vov-gaming-ile-guclerini-birlestiriyor/feed/ 0
EXCEL Esports, Manyetik Bileklik Üreticisi Bioflow İle Sponsorluk İmzaladı! https://esportimes.com/tr/excel-esports-manyetik-bileklik-ureticisi-bioflow-ile-sponsorluk-imzaladi/ https://esportimes.com/tr/excel-esports-manyetik-bileklik-ureticisi-bioflow-ile-sponsorluk-imzaladi/#respond Wed, 21 Dec 2022 16:16:29 +0000 https://esportimes.com/?p=115424 İngiliz espor organizasyonu EXCEL Esports, sağlıklı yaşam markası Bioflow ile partner oldu. Bioflow, EXCEL’e manyetik terapi bilekliği ve diğer ürünlerin tedarikçisi konumunda olacak. 1991 yılında kurulmuş ve sağlıklı yaşam odaklı bir marka olan Bioflow, en çok mıknatıslı bileklikleriyle tanınmakta. Bu bileklikleri için şirket şu tanımı kullanıyor: “Refahı artırmaya yardımcı olan mıknatıslar içeren bileklikler.”. Şirket, Bioflow […]

The post EXCEL Esports, Manyetik Bileklik Üreticisi Bioflow İle Sponsorluk İmzaladı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
İngiliz espor organizasyonu EXCEL Esports, sağlıklı yaşam markası Bioflow ile partner oldu. Bioflow, EXCEL’e manyetik terapi bilekliği ve diğer ürünlerin tedarikçisi konumunda olacak.

1991 yılında kurulmuş ve sağlıklı yaşam odaklı bir marka olan Bioflow, en çok mıknatıslı bileklikleriyle tanınmakta. Bu bileklikleri için şirket şu tanımı kullanıyor: “Refahı artırmaya yardımcı olan mıknatıslar içeren bileklikler.”. Şirket, Bioflow Esports aracılığıyla espor sektörüne katılmıştı. Genel espor ve oyun estetiğine yönelik oyuncu odaklı ürünler üretmeyi hedeflemişti. Bioflow, geçmişte kriket oyuncusu Jonny Bairstow ve golfçü Lee Westwood da dahil olmak üzere bilinen spor figürleriyle ortaklık kurdu. Şimdi ise dikkatini espor endüstrisine çevirmiş durumda. EXCEL Esports ile ortaklık, Bioflow için espor ortaklıklarına yönelik ilk girişim olacak. Ancak Bioflow’un oyunculara hitap etmek için espor odaklı bir alt marka yaratarak sektörde kısa süreli olmayacağını vurgulamış oldu.

EXCEL ESPORTS Ticari Direktörü Mark Carter:

Kas ve iskelet yaralanmaları espor oyuncuları arasında bu kadar yaygın bir endişe kaynağı olduğundan, Bioflow oyuncumuzun fiziksel sağlığı üzerinde gerçek bir etki yaratabilir. Bioflow’un ezber bozan ürünleri, oyuncularımızın daha çabuk toparlanmasını sağlayacak ve bu da büyük etkinliklerde antrenman ve yarışma sürelerini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olacak.

Mark Carter

Günümüz itibari ile mıknatısların, özellikle bilezik veya kolye olarak takılanların insan sağlığı üzerindeki olumlu etkisine dair çok az araştırma mevcut. Mıknatısların ağrıyı hafiflettiğine dair teorileri kanıtlamak zor olsa bile bu teoriler kanıtlanır espor ve spor dünyasında sağlık alanında ilerlemeler oldukça hızlı olacaktır. Ancak Bioflow, ürünlerinin sporcuların daha yüksek seviyelerde performans göstermesine yardımcı olduğunu belirtiyor.

The post EXCEL Esports, Manyetik Bileklik Üreticisi Bioflow İle Sponsorluk İmzaladı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/excel-esports-manyetik-bileklik-ureticisi-bioflow-ile-sponsorluk-imzaladi/feed/ 0
Fnatic, Jack Link’s İle Ortaklık Yeniliyor! https://esportimes.com/tr/fnatic-jack-links-ile-ortaklik-yeniliyor/ https://esportimes.com/tr/fnatic-jack-links-ile-ortaklik-yeniliyor/#respond Wed, 21 Dec 2022 16:12:18 +0000 https://esportimes.com/?p=115429 Ünlü ​​espor organizasyonu Fnatic, atıştırmalık üreticisi Jack Link’s ile ortaklıklarını bir yıl daha yeniledi. Jack Link’s, Ocak 2021’de imzalanan ilk anlaşmadan bu yana Fnatic’in Resmi Protein Snack ortağıydı. Ayrıca Fnatic formalarının kollarında sponsor olarak bulunmaktaydı. Yapılan bu ortaklık yenileme anlaşması ile birlikte sponsor olmaya devam edecek. Jack Link’s ve Fnatic yenilemeden sonra topluluk odaklı kampanyalar […]

The post Fnatic, Jack Link’s İle Ortaklık Yeniliyor! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Ünlü ​​espor organizasyonu Fnatic, atıştırmalık üreticisi Jack Link’s ile ortaklıklarını bir yıl daha yeniledi. Jack Link’s, Ocak 2021’de imzalanan ilk anlaşmadan bu yana Fnatic’in Resmi Protein Snack ortağıydı. Ayrıca Fnatic formalarının kollarında sponsor olarak bulunmaktaydı. Yapılan bu ortaklık yenileme anlaşması ile birlikte sponsor olmaya devam edecek.

Jack Link’s ve Fnatic yenilemeden sonra topluluk odaklı kampanyalar ve yeni pazarlama aktivasyonları üzerinde çalışacak. Fnatic şirketine göre, Jack Link’i espor ve oyunlarda akla ilk gelen proteinli atıştırmalık markası yapmayı hedeflemekte. Jack Link’s, 2019’dan beri Envy Gaming ve Toronto Ultra gibi kuruluşlarla anlaşma yapmıştı. Aynı zamanda Riot Games’in League of Legends European Masters turnuvasında da sponsor konumunda.

Jack Link’in EMEA Pazarlama Müdürü Inka Weber;

Sektördeki en köklü kuruluşlardan biriyle çalışmak harika, Fnatic ile hem profesyonel hem de amatör oyuncuları destekleyen gerçek bir ortak olmaya kararlıyız.

Inka Weber

Fnatic Kıdemli Ortaklıklar Yöneticisi Neil Walker:

Jack Link’s, Fnatic’in ayrılmaz bir ortağı haline geldi. Link’s sürekli olarak CS:GO özel topluluk haritalarından, topluluk turnuvalarına kadar ilgi çekici içeriklere ve fiziksel etkinliklere kadar topluluğumuza değer katmaya çalışıyor. Gamescom ve PGL Antwerp etkinliklerinde birlikte olmak gurur vericiydi. Ayrıca önümüzdeki birkaç yıl için planlarımızı hayata geçirmek için oldukça heyecanlıyız.

Neil Walke

The post Fnatic, Jack Link’s İle Ortaklık Yeniliyor! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/fnatic-jack-links-ile-ortaklik-yeniliyor/feed/ 0
Wisdom Gaming Studios, T-Wolves Gaming İle Partner Oldu! https://esportimes.com/tr/wisdom-gaming-studios-t-wolves-gaming-ile-partner-oldu/ https://esportimes.com/tr/wisdom-gaming-studios-t-wolves-gaming-ile-partner-oldu/#respond Wed, 21 Dec 2022 16:10:35 +0000 https://esportimes.com/?p=115442 Minnesota Timberwolves takımının resmi espor takımı T-Wolves Gaming, espor stüdyosu Wisdom Gaming Studios ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile T-Wolves Gaming, 2023 NBA 2k League sezonu öncesinde Wisdom Gaming’in Mall of America’da bulunan stüdyosunda kendi alanını inşa edecek. T-Wolves’un resmi ev ve operasyon merkezi olarak hizmet verecek olan Wisdom Gaming, Side Quest perakende mağazasında özel […]

The post Wisdom Gaming Studios, T-Wolves Gaming İle Partner Oldu! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Minnesota Timberwolves takımının resmi espor takımı T-Wolves Gaming, espor stüdyosu Wisdom Gaming Studios ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile T-Wolves Gaming, 2023 NBA 2k League sezonu öncesinde Wisdom Gaming’in Mall of America’da bulunan stüdyosunda kendi alanını inşa edecek.

T-Wolves’un resmi ev ve operasyon merkezi olarak hizmet verecek olan Wisdom Gaming, Side Quest perakende mağazasında özel takım ürünlerini satışını gerçekleştirecek. T-Wolves, 2019’da NBA 2k League şampiyonu olmuştu. Kurulan bu ortaklık ile yalnızca espor hayran kitlesinin hedef almakla kalmayarak basketbol seyircilerinide bu alana yönelendirmeyi hedefliyor. Geleneksel spor ve espor ilişkileri yakınlaşmaya devam ettikçe, ikili bunun her iki taraftaki şirketler ve takımlar için mevcut büyüme ve ortaklık fırsatlarını göstermesini umuyor.

Wisdom Gaming Başkanı Steve LaCroix;

T-Wolves Gaming ile ortak olmaktan ve yeni evlerini Wisdom Gaming Studios’ta kurmaktan heyecan duyuyoruz. Profesyonel sporlar ve espor arasındaki bağlantı daha da güçleniyor. Espor ve oyun kültüründe Timberwolves etkisini büyütmeyi dört gözle bekliyoruz.

Steve LaCroix

T-Wolves Gaming’de Oyun Genel Müdürü ve Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Justin Butler:

 Wisdom Gaming ile ortaklık yapmak ve sektör hakkında bilgi edinmek, oyun sektörünü keşfetmemizi ve bu sektörde büyümemizi sağlıyor. Bu ortaklığın T-Wolves Gaming ve profesyonel esporun geleceği için heyecanlıyız.

Justin Butler

The post Wisdom Gaming Studios, T-Wolves Gaming İle Partner Oldu! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/wisdom-gaming-studios-t-wolves-gaming-ile-partner-oldu/feed/ 0
BLAST Premier World Final 2022 İzleyici Sayısında Düşüş Yaşadı! https://esportimes.com/tr/blast-premier-world-final-2022-izleyici-sayisinda-dusus-yasadi/ https://esportimes.com/tr/blast-premier-world-final-2022-izleyici-sayisinda-dusus-yasadi/#respond Wed, 21 Dec 2022 15:03:41 +0000 https://esportimes.com/?p=115421 BLAST tarafından organize edilen ve yılın en büyük etkinliği olan BLAST Premier World Final 2022 turnuvası sona erdi. Ancak istatistiklere bakıldığı zaman izleyici sayısında geçtiğimiz yıllara kıyasla önemli ölçüde bir düşüş yaşandığı gözlemlendi. CS:GO’nun 2022 yılının son büyük etkinliği olan BLAST Premier World Final 2022 turnuvası geçtiğimiz hafta tamamlandı. Turnuvanın kazanan takımı G2 Esports oldu. […]

The post BLAST Premier World Final 2022 İzleyici Sayısında Düşüş Yaşadı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
BLAST tarafından organize edilen ve yılın en büyük etkinliği olan BLAST Premier World Final 2022 turnuvası sona erdi. Ancak istatistiklere bakıldığı zaman izleyici sayısında geçtiğimiz yıllara kıyasla önemli ölçüde bir düşüş yaşandığı gözlemlendi.

CS:GO’nun 2022 yılının son büyük etkinliği olan BLAST Premier World Final 2022 turnuvası geçtiğimiz hafta tamamlandı. Turnuvanın kazanan takımı G2 Esports oldu. G2 Esports, 2022 yılı içerisinde göstermiş olduğu kötü gidişata dur diyebilecek bir turnuva kazanarak 500,000 $ ödülün de sahibi oldu. Ayrıca G2 Esports’un son kazandığı üst düzey turnuva DreamHack Malmö 2017 olmuştu. G2, 5 yıl 3 ay 15 gün sonra tekrardan büyük bir turnuva kazanmış oldu.

1 milyon $’lık ödül havuzuna sahip olan turnuva, Esport Charts’a göre 378.000 izleyici ile en yüksek anlık izlenmeye sahip oldu. Bu izleyici sayısı BLAST Premier World Final 2022 turnuvasını diğer BLAST turnuvaları içerisinde 14. sıralamada yer almasına neden oldu. 2022 yılında düzenlenen Güz ve Bahar Finalleri bu turnuvadan daha çok izlenmişti. Geçtiğimiz yıl düzenlenen BLAST Premier World Final 2021 etkinliği 727.000 izleyici sayısına ulaşmıştı. 2021 yılında düzenlenen etkinlik 2022 yılına nazaran 2 kat daha fazla izleyici çekmişti. Blast’ın en önemli rakiplerinden ESL Gaming tarafından düzenlenen IEM Katowice ve IEM Köln 2022 etkinliklerinin izleyici sayılarının oldukça gerisinde bir turnuva düzenlemiş oldu. Önümüzdeki yıl Blast.tv Paris Major 2023 turnuvasının organizatörlüğü BLAST ekibinde olacak. Elbette Major turnuvaların izleyici sayılarının daha yüksek olması beklenmekte ancak BLAST’ın yapmış olduğu prodüksiyondan şikayetçi olan izleyiciler, Major’da da böyle kötü bir prodüksiyon ile yayın yapılması ile karşı karşıya olabileceklerini belirtiyor.

BLAST Premier World Final 2022 Kazananı G2 Oldu

IEM Katowice 2023 Takımları Belirlendi

The post BLAST Premier World Final 2022 İzleyici Sayısında Düşüş Yaşadı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/blast-premier-world-final-2022-izleyici-sayisinda-dusus-yasadi/feed/ 0
Riot Games, FTX ile Olan Anlaşmasını İptal Etmeye Çalışıyor! https://esportimes.com/tr/riot-games-ftx-ile-olan-anlasmasini-iptal-etmeye-calisiyor/ https://esportimes.com/tr/riot-games-ftx-ile-olan-anlasmasini-iptal-etmeye-calisiyor/#respond Wed, 21 Dec 2022 14:51:54 +0000 https://esportimes.com/?p=115375 Riot Games, 2023 sezonu başlamadan önce FTX ile LCS arasındaki 96 Milyon $’lık anlaşmayı bitirmeye çalışıyor. FTX kripto para borsanın çöküşünden sonra TSM ve Furia’nın sponsorluk anlaşmalarını iptal etmesinden sonra Riot Games tarafında da bir takım söylentiler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Riot Games, FTX’in iflası ile ilgili dava açarak kripto para borsası hizmetiyle bağlarını koparmaya […]

The post Riot Games, FTX ile Olan Anlaşmasını İptal Etmeye Çalışıyor! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Riot Games, 2023 sezonu başlamadan önce FTX ile LCS arasındaki 96 Milyon $’lık anlaşmayı bitirmeye çalışıyor.

FTX kripto para borsanın çöküşünden sonra TSM ve Furia’nın sponsorluk anlaşmalarını iptal etmesinden sonra Riot Games tarafında da bir takım söylentiler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Riot Games, FTX’in iflası ile ilgili dava açarak kripto para borsası hizmetiyle bağlarını koparmaya ve anlaşmasını bitirmeye çalışıyor. Önerge, FTX’in LCS sponsorluğu için Riot Games’e yapmış olduğu ödemelerde eksikliklerin olduğu ve anlaşmanın gelecekteki performansının güvencesinin olmadığı belirtildi. Bu yüzden Riot Games anlaşmayı iptal etmek için bunu gerekçe sunduğunu belirtti.

Yapılan bu yasal işlemlerde sözleşmenin maddi konuları kamuoyu ile paylaşıldı. FTX’in toplam 96 Milyon $ olan anlaşmanın bir kısmını ödediği ve halde büyük bir kısmının ise ödenmediği belirtildi.  Riot, mahkemeye sunduğu önergede, League of Legends’a olan yakınlığı olan “eski CEO’su Bay Bankman-Fried aracılığıyla FTX ile arasında bir bağ olduğunu” belirtti ancak anlaşmanın geleceği konusunda güvence söz konusu olmadığını savunarak sözleşmenin iptalini istediğini belirtti.

Riot Games’in yaptığı önergede dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi;

“FTX’in iflas başvurusundan önceki fiyaskonun yarattığı kamuoyunda büyük ölçüde itibar zedelenmesinin bir sonucu olarak Riot’unda bu zedelenmeden etkilendiği ortadadır. Ayrıca FTX’in konu ile ilgili olarak hiçbir iyileştirme yolu bulunmamaktadır. Ek olarak FTX, zamanı geri döndüremez ve Riot’un FTX’in çöküşünün ardından verdiği hasarı geri alamaz.”

FTX’in ödeme yapamaması, anlaşmayı feshetme nedeni olabilir ve Riot’a başka bir işlem gerektirmeyen bağları koparmak için bir yol sağlar. Önergeye göre Riot Games, FTX ile ortaklığını öyle ya da böyle sonlandırmaya kararlı gözüküyor. Mahkemeye verilecek bu dilekçenin sonuçları nasıl olacağı kamuoyu tarafından merakla beklenilmekte.

VALORANT Challengers TR Birlik Ligi’nde Kapalı Eleme Eşleşmeleri Belli Oldu!

Epic Games, 500 Milyon $ Ceza Yedi!

The post Riot Games, FTX ile Olan Anlaşmasını İptal Etmeye Çalışıyor! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/riot-games-ftx-ile-olan-anlasmasini-iptal-etmeye-calisiyor/feed/ 0
Entropiq, Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS Şampiyonu! https://esportimes.com/tr/entropiq-yemeksepeti-protality-dropstars-sampiyonu/ https://esportimes.com/tr/entropiq-yemeksepeti-protality-dropstars-sampiyonu/#respond Wed, 21 Dec 2022 14:47:18 +0000 https://esportimes.com/?p=115385 24 Kasım tarihinde başlayan Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS PUBG turnuvasının finalleri 18 Aralık tarihinde oynandı ve turnuva tamamlandı. Turnuvayı Entropiq takımı kazandı. 16 takımın mücadele ettiği final aşamasında toplam 15 karşılaşma oynandı. 3 gün süren finallerde Entropiq takımı 162 puan ile şampiyon oldu ve 2,000 $ ödülün sahibi oldu. 9 Türk takımının mücadele ettiği turnuvada Entropiq […]

The post Entropiq, Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS Şampiyonu! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
24 Kasım tarihinde başlayan Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS PUBG turnuvasının finalleri 18 Aralık tarihinde oynandı ve turnuva tamamlandı. Turnuvayı Entropiq takımı kazandı.

16 takımın mücadele ettiği final aşamasında toplam 15 karşılaşma oynandı. 3 gün süren finallerde Entropiq takımı 162 puan ile şampiyon oldu ve 2,000 $ ödülün sahibi oldu. 9 Türk takımının mücadele ettiği turnuvada Entropiq takımından sonra Heroic takımı ikinci olurken, üçüncü takım ise Stardust takımı oldu. Turnuva finallerinde ön plana çıkan oyuncu 36 öldürme ile Heroic takımından CUREXI oldu. İşte Final aşamasının sonucunda oluşan puan tablosu;

PUBG MOBILE Infinix Yükselen Yıldızlar Turnuvası Sona Erdi

Epic Games, 500 Milyon $ Ceza Yedi!

The post Entropiq, Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS Şampiyonu! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/entropiq-yemeksepeti-protality-dropstars-sampiyonu/feed/ 0
Riot Games, LoL ve VALORANT 2023 Yayın Takvimini Yeniliyor! https://esportimes.com/tr/riot-games-lol-ve-valorant-2023-yayin-takvimini-yeniliyor/ https://esportimes.com/tr/riot-games-lol-ve-valorant-2023-yayin-takvimini-yeniliyor/#respond Mon, 19 Dec 2022 15:18:28 +0000 https://esportimes.com/?p=115231 Riot Games, 2023 League of Legends ve VALORANT sezonları öncesinde yayın programında değişiklik yapacağını duyurdu. Riot Games, değişikliklerin izleyici tercihlerine yönelik bir program oluşturmayı ve yıl boyunca aktif içerik oluşturmayı hedeflediğini açıkladı. Riot Games, hayranların izleme deneyimini iyileştirmek için çeşitli verileri inceledi. Sonuç olarak tüm VALORANT Şampiyonlar Turu (VCT) ve League of Legends Espor 2023 […]

The post Riot Games, LoL ve VALORANT 2023 Yayın Takvimini Yeniliyor! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Riot Games, 2023 League of Legends ve VALORANT sezonları öncesinde yayın programında değişiklik yapacağını duyurdu. Riot Games, değişikliklerin izleyici tercihlerine yönelik bir program oluşturmayı ve yıl boyunca aktif içerik oluşturmayı hedeflediğini açıkladı.

VALORANT 2023

Riot Games, hayranların izleme deneyimini iyileştirmek için çeşitli verileri inceledi. Sonuç olarak tüm VALORANT Şampiyonlar Turu (VCT) ve League of Legends Espor 2023 liglerinin başlangıç ​​saatleri değişti. League of Legends oyunu için Kuzey Amerika’nın LCS’si Perşembe ve Cuma günleri Türkiye saati ile 23.00’de başlayacak. LEC Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Türkiye saati ile 20.00’ye taşınacak. Ayrıca, CBLoL ve LCK başlangıç ​​zamanları da değiştirildi.

VALORANT Şampiyonlar Turu için Amerika turu her Cumartesi, Pazar ve Pazartesi Türkiye saati ile 23.00’den itibaren oynanacak. EMEA bölgesi ise Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Türkiye saati ile 20.00’de oynanacak.

Riot Games, yapılan bu değişikliğin izleyiciler için farklı bölgeleri keşfetme ve ortak yayınları kolaylaştırmak için esneklik yarattığını söyledi. Riot Games ayrıca LoL Esports ve VCT için 2023 planlarının ‘önümüzdeki gün ve haftalarda’ açıklayacağını duyurdu.

Riot Games kısa süre önce teknoloji şirketi Amazon ile RELOAD VALORANT topluluk etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Kasım ayında, Riot ayrıca 2023’ten itibaren Güneydoğu Asya’da LoL ve Teamfight Tactics’in yayınlama planlarını açıkladı.

The post Riot Games, LoL ve VALORANT 2023 Yayın Takvimini Yeniliyor! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/riot-games-lol-ve-valorant-2023-yayin-takvimini-yeniliyor/feed/ 0
Astralis, Blackbox Media Şirketini Kurduğunu Paylaştı! https://esportimes.com/tr/astralis-blackbox-media-sirketini-kurdugunu-paylasti/ https://esportimes.com/tr/astralis-blackbox-media-sirketini-kurdugunu-paylasti/#respond Mon, 19 Dec 2022 11:18:25 +0000 https://esportimes.com/?p=115179 Danimarkalı espor organizasyonu Astralis, Blackbox Media adında bir medya şirketi kurduğunu paylaştı. Astralis, Keld Reinicke ve Henrik Juul ile birlikte bu şirketin kurulduğunu açıkladı. Bu oluşum, espor markaları için pazarlama, üretim ve markalaşma hizmetlerini içerecek. Astralis’e yönetim kurulu üyesi ve kurucu ortak olarak Keld Reinicke ve aynı zamanda kurucu ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak […]

The post Astralis, Blackbox Media Şirketini Kurduğunu Paylaştı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
Danimarkalı espor organizasyonu Astralis, Blackbox Media adında bir medya şirketi kurduğunu paylaştı. Astralis, Keld Reinicke ve Henrik Juul ile birlikte bu şirketin kurulduğunu açıkladı.

Bu oluşum, espor markaları için pazarlama, üretim ve markalaşma hizmetlerini içerecek. Astralis’e yönetim kurulu üyesi ve kurucu ortak olarak Keld Reinicke ve aynı zamanda kurucu ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak olan Henrik Juul katılacak. Reinicke, Danimarka yayıncılık endüstrisinde oldukça popüler bir isim. Prodüksiyon ve televizyon sektöründe deneyimli olan Reinicke, aynı zamanda profesyonel danışman ve öğretim görevlisi. Ayrıca Veo Technologies şirketinin de destekçisi konumunda. Reinicke’ye Danimarkalı bir film yapımcısı olan Juul katılacak ve şirketin yönetimi bu iki isim tarafından sağlanacak.

Blackbox Media’nın yönetim kurulu üyesi ve kurucu ortağı Keld Reinicke:

Blackbox Media ile birlikte lider, modern medya şirketi olmayı hedefliyoruz. Markaları hedef kitlelerine yönlendiriyoruz, müşterilerimizin yeni medya ortamını tüm biçim ve gelişimleriyle anlamalarına yardımcı oluyoruz. Ayrıca keşiften saplantıya kadar hedef grubun bir parçası olmak istiyoruz.

Keld Reinicke

Blackbox Media’nın kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesi Henrik Juul:

Kapsamlı stratejik ve uygulama deneyimi, marka ve pazarlama bilgisi, derin bir teknoloji anlayışının yanı sıra, bu da yeni ve tamamen entegre bir şekilde yardımcı olabileceğimiz anlamına geliyor.

Henrik Juul

The post Astralis, Blackbox Media Şirketini Kurduğunu Paylaştı! appeared first on Espor Haberleri.

]]>
https://esportimes.com/tr/astralis-blackbox-media-sirketini-kurdugunu-paylasti/feed/ 0