Ana SayfaEsporEtkinliklerFormula 1 Sanal Yarışlar Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Formula 1 Sanal Yarışlar Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Formula 1 yeni sanal yarışlar ile tekrar karşımızda. F1 2019 oyunu üstünde Almanya pistinde olacak yarışta tanıdık isimlerin dışında ilk defa katılacak olan isimlerde var. Ayrıca Türkiye’nin gurur Cem Bölükbaşı da #NotTheGp serisinde yarışacak.

Şüphesiz en heyecan yaratan isimlerin başında AC Milan futbol takımının kaptanı Alessio Romagnoli yer alıyor. Alpha Tauri takımı ile pistte yer alacak kaptana, eski kriket oyuncusu Stuart Broad eşlik edecek.

Renault pilotu olacak yarışacak isimlerden ilki, aynı zaman Formula 2 Renault takımında pilot olan genç sürücü Christian Lundgaard olarak açıklandı. Diğer isim ise kariyerinde Dünya Ralli Şampiyonluğu gibi bir çok başarı bulunan eski sürücü Petter Solberg.

Formula 1 Red Bull takımının sürücüsü Alex Albon, sanal yarışta yine Red Bull adına yarışacak. Ona eşlik edecek isim ise Red Bull atleti Ben Stokes.

Son 2 haftanın kazananı, Scuderia Ferrari Formula 1 takımının başarılı sürücüsü Charles Leclerc yine kırmızı arabası içindekini yerini alacak. Ferrari Esports sürücüsü Enzo Fittipaldi ise diğer araca oturacak isim.

Michael Schumacher’in yeğeni, Formula 3 sürücüsü David Schumacher ve Jimmy Broadbent pistteki yerlerini alacaklar.

Yarışların sevilen ismi, McLaren Formula 1 takımının pilotu Lando Norris yine pistteki yerini alacak. Ona eşlik edecek isim Youtube’daki GTA 5 videolarından tanıdığımız Jelly.

Formula 2’de geçirdiği kaza ile bizlere korkutan, ancak güçlü bir şekilde geri döneceğine inandığımız genç sürücü Juan Manuel Correa‘da yarışta olacak. Alfa Romeo Formula 1 takımının pilotu Antonio Giovinazzi ise geçen haftaki gibi yine pistte.

Merdeces genç takım programının iki pilotu Esteban Gutierrez ve Stoffel Vandoorne yine yarışa katılacak isimler arasında.

3 Mayıs Pazar günü yapılacak yarışı F1.com adresinden ve Formula 1’in resmi Twitch kanalından takip edebilirsiniz.

#NotTheGp Serisi

Ayrıca bu gün yapılacak #NotTheGp serisi de var. Veloce Esports tarafından yapılan seri aslında ilk Formula 1 sanal yarışı ortaya çıkaran seri. Daha sonra ikiye bölünüp, hem #NotTheGp hem de Formula 1’in resmi sanal yarışlarını izlemeye başlamıştık. Yukarıda bahsettiğim çoğu isim bugün yapılacak bu serideki yarışa da katılacak.

İki serinin birbirinden ayrı olduğunu söylemekte fayda var. En önemli detay ise bugün yapılacak #NotTheGp serisindeki yarışa temsilcimiz Cem Bölükbaşı katılıyor. Pistteki diziliş ve yarışa katılacak diğer isimler aşağıdaki gibi;

Bugün saat 22:00‘da başlayacak yarışta Cem Bölükbaşı’na başarılar dileriz. Yarışı Cem Bölükbaşı’nın Twitch hesabından takip edebilirsiniz.

#NotTheBahGp Kazananı Cem Bölükbaşı!

Mert Erçikli
Mert Erçikli
22 yaşında, Esport Times markasının kurucu üyelerinden. Marmara Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi. Dijital platformlar ile ilgili, hikaye oyunları ile içli dışlı, FPS oyunlarını ihmal etmeyen birisi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_img

EN ÇOK OKUNANLAR

Mutlaka Bilmeniz Gereken FIFA 21 Kontroller ve Kontrol Ayarları!

FIFA 21'in kontrollerini öğrenmek, zafere giden yolda en önemli faktör olabilir. İşte sizler için oyunun kontrollerine detaylı bir bakış. Her oyunda olduğu gibi oyunun kontrolleri...