Ana SayfaEsporEtkinliklerF1 Sanal Yarışta Takvim: Çin Grandprix!

F1 Sanal Yarışta Takvim: Çin Grandprix!

Formula 1 sezonunun Koronavirüs sebebiyle iptal olmasının ardından F1, sanal yarışlara hız kesmeden devam ediyor.

F1 yönetimi, her hafta normal yarışların yapılması gereken pistlerde sanal yarışlar düzenliyor. Bu hafta yarış, F1 2019 oyununda Çin Grandprix‘te olacak.

Daha öncede yarışa katılan isimlerin çoğu yine birincilik için yarışacak. Gelin bu isimlere yakından bakalım.

Red bull Formula 1 takımının pilotu Alex Albon ve Real Madrid futbol takımının kalecisi Thibaut Courtois bu hafta yine pistte olacak.

Geçen hafta yapılan sanal yarışın kazananı, Scuderia Ferrari Formula 1 takımının genç sürücüsü Charles Leclerc ve Formula 2’de yarışan sürücü Callum Ilott pistteki yerlerini aldılar.

Yine geçen hafta yarışa katılan RoKit Williams Formula 1 takımının iki sürücüsü George Russell ve Nicholas Latifi‘de yarışa katılacak.

Alfa Romeo Formula 1 takımının pilotu Antonio Giovinazzi ile, Alfa Romeo Formula 2 takımının genç pilotu Juan Manuel Correa‘da yarışa katılan diğer isimler.

Yetenekli sürücü Juan Manuel Correa, geçen Formula 2 sezonunda Belçika GP’sinde yaşanan ağır kazaya karışan isimdi. Ne yazık ki Renault takımının başarılı pilotu Anthoine Hubert o kazada yaşamını yitirdi. Ayaklarından ve omurgasından ağır bir şekilde yaralanan Correa, tedavisine İngiltere’de devam ediyordu. O yarıştan sonra ilk defa pistlerde göreceğimiz için heyecanlıyız.

McLaren Formula 1 takımı da tam kadro ile yarışta olacak. Carlos Sainz ve Lando Norris.

Bugün Türkiye saati ile 22.00’de yapılacak yarış, Formula 1’in resmi Twitch kanalından ve Formula 1’in resmi sitesinden canlı izlenebilecek.

Mert Erçikli
Mert Erçikli
22 yaşında, Esport Times markasının kurucu üyelerinden. Marmara Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi. Dijital platformlar ile ilgili, hikaye oyunları ile içli dışlı, FPS oyunlarını ihmal etmeyen birisi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_img

EN ÇOK OKUNANLAR

Mutlaka Bilmeniz Gereken FIFA 21 Kontroller ve Kontrol Ayarları!

FIFA 21'in kontrollerini öğrenmek, zafere giden yolda en önemli faktör olabilir. İşte sizler için oyunun kontrollerine detaylı bir bakış. Her oyunda olduğu gibi oyunun kontrolleri...